Da je meni neko to uradio i da sam saznao – poludeo bih

Izvor: B92, 19.Feb.2020, 15:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Da je meni neko to uradio i da sam saznao – poludeo bih"

Najbolji košarkaš današnjice Lebron Džejms prokomentarisao je skandal koji je potresao bejzbol.

Džejms se osvrnuo na kaznu Hjuston Astrosima, koji su dokazano varali kada su došli do titule 2017. godine u MLB.

Oni su tada kamerama nedozvoljeno krali signale protivničkim igračima, a liga im za kaznu nije oduzela titulu, već ih je kaznila sa nekoliko otkaza i pet miliona dolara.

To Džejms nije dobro podneo.



"Slušajte. Ja ne >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << igram bejzbol, ali sam deo sportske zajednice i znam da, da je neko mene tako prevario u borbi za titulu i da sam ja to saznao, da bih je**no poludeo. Mislim da ne bih mogao da kontrolišem to što bih uradio",
napisao je Džejms, pa se obratio komesaru lige Robu Menfredu:

"Slušaj 'vamo komesaru bejzbola, slušaj svoje igrače koji ti govore koliko su užasnuti, ljuti, slomljeni itd. itd. oko ovoga. Lopta je bukvalno na tvom delu terena i ovo moraš da popraviš zbog sporta generalno".

Veliki broj aktivnih i bivših MLB igrača se javno izjasnio da misli da je ono što je Hjuston uradio neoprostivo i da je potrebno oduzeti im titulu, u najmanju ruku.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.