Izvor: Piplmetar.rs, 22.Feb.2024, 06:31

Da imaju obraza, Longorija i Gatuzo bi iste sekunde napustili Marsej – Bajka Bresta se nastavlja!

Fudbaleri Bresta pobedili su Olimpik Marsej sa 1:0 (0:0) na stadionu „Fransis le Ble“ u 22. kolu francuske Lige 1.
Đenaro Gatuzo nije trener kalibra Olimpik Marseja. To je bilo jasno i pre nego što je došao na Velodrom, možda je toga bilo svesno i rukovodstvo na čelu sa sportskim direktorom Pablom Longorijom, ali ne mare oni mnogo.
Ne menja tu činjenicu jedva egal sa vrlo neprijatnim Brestom, jer Marsej, klub renomea kakvog jeste, ne može, a da ne napravi nijednu iole >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << opasnu situaciju pred golom tima koji ove sezone igra impresivno i ko zna kada će opet. Uz dužno poštovanje.
Nije im pomogla ni činjenica da je Stiven Munije dobio crveni karton po isteku sata igre zbog udaranja Balerdija šakom u lice. I za kukavičku, lošu igru i postavku, Marsej je kažnjen. Pogrešili su Garsija i Onana u želji da iznesu loptu na nekih 20 metara od sopstvenog gola, Pjer Les-Melu je krade, pravi dribling, dva, a zatim trese mrežu Rubena Blanka za oduševljenje u ovom gradu u Bretanji.
Ova pobeda ih zadržava na drugom mestu na tabeli, dok je Marsej tek devetoplasirani.
U terminu od 17 sati, Rem

Opširnije
Izvor: Sportske NET

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.