DRUGA FAZA PRIPREMA: Ekspedicija Partizana stigla u Sloveniju (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Jun.2018, 18:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DRUGA FAZA PRIPREMA: Ekspedicija Partizana stigla u Sloveniju (VIDEO)

Crno-beli 12. jula otvaraju novu sezonu.

Ekspedicija Partizana stigla je u Ptuj gde nastavlja pripreme za narednu sezonu. Crno-beli će u Sloveniji ostati do 4. jula, kad se vraćaju u Beograd.

Crno-beli su stigli u Sloveniju, terme Ptuj gde će ostati do 4. jula. Pratite nas svakim danom! #fkpartizan #fkp #partizan

Објава коју дели FK Partizan (@partizanbelgrade) дана >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << 22. Јун 2018. у 7:57 PDT

Drugi deo priprema Partizana biće obavljen u mestu terme Ptuj  koje se nalazi na krajnjem istoku Slovenije, na obalama Ptujskog jezera. Crno-beli će ovde ostati sve do 4. jula kada se vraćaju u Beograd, a potom sledi završni deo priprema za meč protiv Rudara koji se igra 12. jula u Crnoj Gori, najverovatnije na stadionu Sutjeske u Nikšiću.

Sve najnovije vesti o Mondijalu u Rusiji možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.