Partizan u Sloveniji – pojačanje, pobeda, pa Ptuj

Izvor: B92, 22.Jun.2018, 17:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan u Sloveniji – pojačanje, pobeda, pa Ptuj

Fudbaleri Partizana stigli su u Terme Ptuj, gde će do 4. jula imati bazične pripreme za novu sezonu.

Crno-beli su se okupili 11. juna u Beogradu gde su u međuvremenu trenirali u SC Teleoptik u Zemunu.

Trener Miroslav Đukić je na raspolaganju imao više od 30 fudbalera, a u međuvremenu su konkurenciju pojačali Marko Janković, Sejduba Suma i Danilo Pantić, koji su bili odsutni na okupljanju.

Pre puta u Sloveniju su stigla i tri pojačanja – Nemanja >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Nikolić, Rikardo Gomeš i poslednji Gabrijel Nikolae Enake, Rumun koji je predstavljen dan uoči selidbe u Ptuj.

Bivši igrač ruskog Rubina iz Kazanja je potpisao ugovore na tri godine, a igra na poziciji desnog beka. On je prvi Rumun u Humskoj posle 70 godina.

Partizan je uoči bazičnog dela priprema odigrao i jedan test meč, crno-beli su u utakmici zatvorenoj za javnost sabvladali Mačvu 2:1 u Zemunelu.

Strelci su bili Leandre Tavamba i Armin Đerlek, dok je gol za Šapčane dao Petar Gigić.

Crno-beli će u Ptuju odigrati pet test mečeva: Honved (25. jun), Krakovija (27. jun), Rostov (29. jun), Žilina (1. jul) i Zarija (3. jul).

Partizan sezonu počinje 12. jula u kvalifikacijama za Ligu Evrope, a rival će biti crnogorski Rudar iz Pljevalja.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PARTIZAN U SLOVENIJI: Đukić odveo crno-bele na pripreme

Izvor: Kurir, 22.Jun.2018

Fudbaleri Partizana doputovali su danas u Sloveniju, u Ptuj, gde će odraditi drugi deo priprema za predstojeću sezonu.

Nastavak na Kurir...

Đukić: Brže, agresivnije, efikasnije

Izvor: Mondo, 23.Jun.2018, 11:53

Partizan je počeo pripreme u Sloveniji, a trener Miroslav Đukić očekuje da igra bude podignuta na viši nivo u odnosu na prethodnu sezonu. Pohvale za novajlije u napadu...Foto: MN Press..U prošloj sezoni šesnaestina finala Lige Evrope i odbranjen Kup Srbije. U nastupajućoj sezoni, Partizan podiže...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.