DROGA MU DOŠLA GLAVE: Poznati fudbaler ŠVERCOVAO oružje i narkotike! PAO sa još 20 osoba!

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Nov.2019, 10:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DROGA MU DOŠLA GLAVE: Poznati fudbaler ŠVERCOVAO oružje i narkotike! PAO sa još 20 osoba!

Dolijao.

Bivši fudbaler Sportinga iz Lisabona, španske Malage i Olimpika iz Marselja Serđo Kontreras "Koke" uhapšen je zajedno sa još 20 osoba, u policijskoj akciji "Maskoke" koja je sprovedena na teritori Sevilje, Malage i Granade, zbog šverca narkotika i oružja.

Kako navode lokalni mediji, policija je sprovela nekoliko simultanih racija u ovom području i tom prilikom je zaplenjeno čak tonu hašiša i nekoliko komada oružja.

[Goal] L’ancien >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << marseillais Koke arrêté dans une affaire de drogue https://t.co/fLvIgBrfWL

— Mercato Foot (@MercatoFoot) November 20, 2019

Koke nije toliko poznato ime uprkos tome što je ostvario respektabilnu internacionalnu karijeru nastupajući za Sevilju, Sporting iz Lisabona, Olimpik Marsej, Aris, Hjuston Dajnamo i Santa Kruz iz Bolivije.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.