DRAMA U KLUBU MARKA GRUJIĆA: Policija ušla u službene prostorije, sumnja se na falsifikovanje PCR testa

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Maj.2021, 19:01

DRAMA U KLUBU MARKA GRUJIĆA: Policija ušla u službene prostorije, sumnja se na falsifikovanje PCR testa

Organi reda upali na Dragao.

Portugalski pravosudni organi obavili su danas pretres nekoliko prostorija fudbalskog kluba Porto u okviru istrage oko falsifikovanja PCR testa na koronavirus jednog igrača tog kluba.

- Istraga se odnosi na putovanje avionom u inostranstvo, koje je izvršio jedan fudbaler, navodno zaražen koronavirusom - saopšteno je u zajedničkoj izjavi policije i tužilaštva.

Podsetimo, dres velikana sa stadiona Dragao nosi srpski reprezentativac Marko Grujić.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Obavljen pretres prostorija fudbalskog kluba Porto

Izvor: B92, 20.Maj.2021

Portugalski pravosudni organi obavili su pretres nekoliko prostorija fudbalskog kluba Porto...Radi se o istrazi oko falsifikovanja testa na koronavirus jednog igrača tog kluba...Istraga se odnosi na "putovanje avionom u inostranstvo, koje je izvršio jedan fudbaler, navodno zaražen koronavirusom",...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.