DRAMA NA BRZOM HODANJU: Imao stomačne probleme, a onda se dogodio pakao tokom trke (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 19.Avg.2016, 18:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DRAMA NA BRZOM HODANJU: Imao stomačne probleme, a onda se dogodio pakao tokom trke (VIDEO)

Foto: Guliver/Julian Finney/Getty Images

Brzo hodanje je jedna od najtežih disciplina u atletici, a i inače na Olimpijskim igrama. Neverovatan napor pružaju takmičari, koji trče više od četiri brzim hodanjem prelaze 50 kilometara.

To je najbolje tokom trke u Riju osetio francuski takmičar Johan Diniz, koji je kolabirao tokom trke, a zatim je imao i nekontrolisane fiziološke radnje, i nije mogao da >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << zadrži veliku nuždu.

Pre trke je imao stomačnih problema, koji su se tokom trke intenzivirali, a nakon problema i kolabiranja, nije imao kontrolu nad svojim telom.

Foto: Guliver/Bryn Lennon/Getty Images

Ono što je posebno inspirativno kod njega, jeste da je uspeo da ustane posle toga i da u takvom stanju nastavi trku i da čak završi na sedmom mestu uz vreme 3 sata 46 minuta 43 sekundi.

Samo je potvrdio duh olimpizma u najjačem mogućem obliku. I kada je prolazio kroz pakao, nije odustao i nastavio je do cilja, iako je njemu sigurno bilo najteže.

Dobio je i veliku podršku na društvenim mrežama.

Pogledajte kako je to izgledalo dok je trčao Riom i kada se desio nesrećan slučaj kolabiranja.

oui yohann vas-y torche toi bien, ah c'est difficile

quel sport mes amis j'ai rarement été autant gêné #diniz pic.twitter.com/GVnCsGzhoA

— Paic Citron (@paicweb) August 19, 2016

Yohann Diniz shat, walked, collapsed, and still finished 8th. Who was 9th?! #Rio2016 #FridayFeeling pic.twitter.com/ROysJdI4l7

— Tyler Richardson (@Ty1erRichardson) August 19, 2016

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

ŠOK: Nije mogao da izdrži, pogledajte šta se dogodilo Franuzu na trci u brzom hodanju (FOTO) (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 19.Avg.2016

Neverovatna scena dogodila se danas na trci u brzom hodanju na 50 kilometara u kojoj je glavni junak bio Francuz Johan Diniz.. . Bila je to prava drama. Francuz je prvo kolabirao i pao, a kada je ustao i nastavio trku desilo se nešto do sada neviđeno. Naime, Johan Diniz na ulicama Rija nije mogao da...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.