DOŽIVOTNA ROBIJA: Ćerka LEGENDARNOG Amerikanca zbog ZLOČINA is strasti ide u ZATVOR

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Apr.2020, 17:18

DOŽIVOTNA ROBIJA: Ćerka LEGENDARNOG Amerikanca zbog ZLOČINA is strasti ide u ZATVOR

Sve se dogodilo u kući čuvenog repara.

Jedan od najboljih boksera koje je svet video Flojd Mejvered ima mnogo privatnih problema u poslednje vreme. Posle smrti majke njegovo troje dece i strica koji mu je bio i trener sada je njegova ćerka u ogromnim problemima. Kako smo već pisali Ijana Mejveder je u subotu, 4. aprila, u kući svog verenika, repera Kentrela Dešona Goldena, zatekla drugu ženu, koju je tom prilikom izbola.

Popularni reper, poznatiji kao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << NBA Jangboj, iako još uvek nije napunio ni 21 godinu, ima četvoro dece. Ijana je tog jutra, u kući verenika zatekla Lapatru Džejkobs (25), koja je tvrdila da je majka reperove dece.

Ona je zahtevala od Lapatre da napusti kuću, a kada je ona odbila da to uradi, svađa se preselila u kuhinju gde se Ijana dočepala dva noža i sa oba je ubola Lapatru.

Džejkobsova se ne nalazi u životnoj opasnosti i posledice uboda neće biti velike. Ijana Mejveder je privedena, a nakon što je plaćena kaucija u visini od 30.000 dolara, puštena je iz zatvora da se brani sa slobode. Ukoliko se dokaže da je kriva, odnosno da je zaista izbola Džejkobsovu, preti joj kazna od pet do čak 99 godina zatvora. ukoliko dobije najveću to bi značilo i doživotnu robiju.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

ČERKI NAJBOGATIJEG SPORTISTE PRETI 99 GODINA ROBIJE! Zatekla svog verenika u krevetu sa drugom i izbola je NOŽEM! JEZIVO

Izvor: Kurir, 11.Apr.2020

Ijana Mejveder, ćerka jednaog od najpoznatiji boksera na svetu i najbogatijeg sportiste Flojda Mejvedera, mogla bi u najgorem slučaju život da okonča u zatvoru jer je nožem izbola jednu devojku. 

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.