DOŠLO DO KLINČA: Nemanja Matić se zakačio sa saigračem, Murinjo je imao šta da kaže

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Mar.2023, 12:32

DOŠLO DO KLINČA: Nemanja Matić se zakačio sa saigračem, Murinjo je imao šta da kaže

Vučica na pragu četvrtfinala Lige Evrope.

Fudbaleri Rome savladali su na "Olimpiku" Real Sosijedad sa 2:0 u prvoj utakmici 1/8 finala Lige Evrope.

Međutim meč u Rimu obeležila je i neobična scena. Nemanja Matić i Brajan Kristante sukobili su se na terenu pošto je bivši srpski reprezentativac bio vidno nezadovoljan reakcijom Italijana u jednoj akciji, tako da ga je iskritikovao, da bi potom u naletu adrenalina umalo došlo i do fizičkog obračuna.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Gurali su se glavama, unosili u lice, a najpribraniji je bio Žoržinjo Vajnaldum koji ih je razdvojio i potom su se strasti smirile.

Posle ovog incidenta Roma je postigla drugi gol, kao veliki kapital pred revanš u San Sebastijanu, a zanimljivo da je Matić proglašen za igrača utakmice.

Mena Nemanja mena tutti pic.twitter.com/V9Ql2MbWJI

— Sempre sott'acqua (@FNenniDaddi) March 10, 2023

Bilo je zanimljivo čuti šta je trener Vučice Žoze Murinjo imao da kaže o sukobu Matića i Kristantea.

U Romi postoji samo jedan lider, svi igrači su isti, a važno je da svi na teren unose životno i igračko iskustvo, to nam je neophodno. Mi nemamo taj problem u Romi, mi smo demokratija sa jednim liderom", rekao je Žoze Murinjo tom prilikom misleći naravno na samog sebe - istakao je Portugalac i dodao:

- Lepo je videti emocije na terenu, fudbaleri koji ne komuniciraju, koji ne razmenjuju emocije ili zamerke, ne mogu da pomognu. Naš tim je uvek ujedinjen - zaključio je "Specijalni".

BONUS GALERIJA:

Pogledajte kako izgleda srpska teniserka Nina Stojanović

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.