DOŠAO JE TRENUTAK: Mrkela o smeni Stankovića i povratku Milojevića - Nismo imali dilemu

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Avg.2022, 18:04

DOŠAO JE TRENUTAK: Mrkela o smeni Stankovića i povratku Milojevića - "Nismo imali dilemu"

Rokada u Zvezdi.

Sportski direktor Crvene zvezde Mitar Mrkela se zahvalio Dejanu Stankoviću na besprekornoj saradnji i poželeo dobrodošlicu novom treneru - Milošu Milojeviću.

Pre svega želim da se zahvalim Dejanu Stankoviću na izvanrednoj saradnji i istim takvim rezultatima u protekle tri godine. Odlično smo funkcionisali i postigli puno toga. Sada će ekipu preuzeti Miloš Milojević. Reč je o mladom i izuzetno perspektivnom stručnjaku s kojim sam sarađivao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << godinu i po dana dok je bio asistent šefu stručnog štaba, ali i čoveku koji je ponikao u Zvezdinoj omladinskoj školi i odlično je poznaje.

- Miloša Milojevića dugo pratimo, on je mlad i moderan trener, baš kakav je potreban Crvenoj zvezdi. Milojević je svakako bio predviđen da zameni Dejana Stankovića kada dođe taj trenutak i sada je došao. Nismo imali ni najmanju dilemu i vrlo brzo smo se sve dogovorili. Zvezdu sigurno čekaju novi uspesi sa Milojević na klupi, a verujem da će doći već u grupnoj fazi Lige Evrope, kao i u prvenstvu - rekao je Mrkela.

Milojević će biti predstavljen u subotu od 13 časova u prostorijama kluba, a debi na klupi će imati već u večernjim časovima (20:30) kada na stadion Rajko Mitić stiže Javor.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.