DOPUTOVAO DA POTPIŠE UGOVOR: Fudbaler primljen u bolnicu u četvrtak, nažalost preminuo je posle 24 sata

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Dec.2023, 10:24

DOPUTOVAO DA POTPIŠE UGOVOR: Fudbaler primljen u bolnicu u četvrtak, nažalost preminuo je posle 24 sata

Klub Kormak Mekalens se saopštenjem oprostio od igrača koji nije stigao da obuče njihov dres.

Mladi irski sportista Metju Mekgigan (24) preminuo je u Australiji ubrzo nakon što je otkriveno da je bolestan. On je sa svojom devojkom otputovao u ovu zemlju kako bi potpisao za klub irskog fudbala pod nazivom Kormak Mekanalens.

U prethodni četvrtak je hospitalizovan, a samo 24 sata kasnije je umro nakon što mu je pozlilo.

Doputovao je sa devojkom Lodom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Kor, a razlog je bio potpis sa novim klubom irskog fudbala. U pitanju je nešto drugačiji sport od klasičnog fudbala.

U irskom fudbalu obe ekipe imaju po 15 igrača na terenu, a golovi su u obliku slova H na krajevima terena. Cilj je postići pogodak udarcem noge ili bacanjem rukom.

A post shared by Cormac McAnallens GAA Club, Sydney (@cormacmcanallensgac)

Klub Kormak Mekalens se saopštenjem oprostio od Mekgigana, u kom je trebalo da pronađu veliko pojačanje.

- Meti je tek stigao u Sidnej sa svojom djevojkom i za kratko vrijeme provedeno ovdje je dotaknuo živote mnogih koji su imali sreće da ga upoznaju - objavili su iz Mekalensa.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.