Izvor: HotSport.rs, 25.Jan.2017, 17:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DOPING AFERA: Useinu Boltu oduzeta medalja sa Olimpijskih igara! (VIDEO)

Najbrži čovek svih vremena je koleteralna šteta.
Sprinteru je oduzeta medalja za Olimpijade u Pekingu iz 2008. godine, koju je osvojio u trci na štafeti – 4X100 metara.
To se desilo zbog suspenzije Neste Kartera koji je bio dopingovan za vreme igara u Kini, te su medalje oduzete svoj četvorici atletičara iz Jamajke koji su doneli zlato tada.
Zbog ovoga je Bolt sada ipak na osam medalja za tri poslednjih Olimpijskih igara.
>> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << (Izvor: YouTube/junicortezzz)
The post DOPING AFERA: Useinu Boltu oduzeta medalja sa Olimpijskih igara! (VIDEO) appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Boltu oduzeta medalja u štafeti

Izvor: Beta, 25.Jan.2017

Višestrukom olimpijskom i svetskom atletskom šampionu Jamajčaninu Juseinu Boltu oduzeta je danas zlatna medalja sa Igara u Pekingu 2008. godine, u štafeti 4x100 metara, pošto je posle ponovljenog testiranja utvrdjeno da su rezultati člana štafete Neste Kartera bili pozitivni na doping.Karter je...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.