Izvor: HotSport.rs, 17.Avg.2016, 17:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DOMINANTNO: Ukoliko prođe Hrvatsku, Srbija će u polufinalu igrati protiv – Australije!

Prvo četvrtfinale košarkaškog turnira na Olimpijskim Igrama u Rio de Žanieru između Australije i Litvanije donelo je za mnoge iznenađujući rezultat.

Australija na ovom turniru igra izuzetno, ostvarili su četiri pobede u grupnoj fazi i dobro namučili Amerikance, a dobru formu potvrdili su i protiv Litvanije u četvrtfinalu pobedom od 90:64.
‘Kenguri’ su i danas potpuno dominirali tokom >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << meča, Litvanci su delovali potpuno nemoćno, što se videlo od prve četvrtine kada je već bilo 26:17.
U nastavku je prednost Australije rasla, a bilo je čak i 32 poena prednosti u jednom momentu. Na kraju je ostalo ‘plus 26’.
Najefikasniji na susretu bio je Peti Mils sa 24 poena i pet trojki, Eron Bejns je imao 16, a Metju Delavedova 15 poena. Na drugoj strani, Kalneitis i Kavaliuskas su imali po 12, dok je njihova najveća uzdanica imala svega pet poena, ali i osam skokova.
Sada Australija u polufinalu čeka pobednika meča između Srbije i Hrvatske koji se igra od 3:15h po srednjeevropskom vremenu.
The post DOMINANTNO: Ukoliko prođe Hrvatsku, Srbija će u polufinalu igrati protiv – Australije! appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: Olimpijske igre

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Moćna Australija deklasirala Litvaniju, čeka Srbiju ili Hrvatsku

Izvor: Vesti-online.com, 17.Avg.2016

Prvo četvrtfianle na muškom košarkaškom turniru na Olimpijskim igrama nije donelo nikakvo uzbuđenje pošto je Australija ubedljivo savladala Litvaniju sa 90:64 (26:17, 22:13, 22:13, 20:21)...Po devet razlike “kenguri” su dobili prve tri četvrtine i već posle prvog poluvremena bilo je jasno...

Nastavak na Vesti-online.com...

Španci melju: “Furija” ponizila i Francuze!

Izvor: Telegraf.rs, 17.Avg.2016

Posle Australije, u polufinale košarkaškog turnira na Olimpijskim igrama plasirala se i Španija!..Kako? Moćno! Pobedom protiv Francuza u duelu koji nije bio ni "d" od derbija, rezultatom 92:67...Ekipa Serđa Skariola, koja je, podsetimo, takmičenje krenula sa dva poraza (Hrvatska, Brazil), u neverovatnom...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.