DOLAZAK U ZVEZDU MU NIJE PRIORITET: Prvi strelac Superlige otkrio gde želi da nastavi karijeru!

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Maj.2021, 14:19

DOLAZAK U ZVEZDU MU NIJE PRIORITET: Prvi strelac Superlige otkrio gde želi da nastavi karijeru!

Srpski fudbaler na ceni.

Mladi golgeter Radnika iz Surdulice i prvi strelac Superlige Srbije Milan Makarić, koga u poslednje vreme često povezuju sa dolaskom u Crvenu zvezdu, konačno je otkrio za Mocart sport gde bi voleo da nastavi svoju uzlaznu karijeru.

Makarić je najpre izjavio da mu je želja da pređe u neki od klubova iz "Liga petice".

Osim interesovanja novog-starog šampiona Srbije, podsetimo se, prvog strelca Superlige Srbije sa 25 ovosezonskih >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << golova silno želi novi član italijanske Serije A, Salernitana, takođe se u trku uključio i Olimpijakos.

Londonski derbi između Čelsija i Arsenala koji se igra večeras od 21.15 nema veliku rezultatsku važnost jer je domaćin praktično obezbedio minimum četvrto mesto, dok su Tobždije ispale iz skoro svih kombinacija za Evropu. Kvota na keca je 1,75, dvojka je 5,10, dok je kvota na GG3+ 2,60. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Čelsi - Arsenal.

Međutim, sudeći po njegovim rečima već je prelomio i odlučio se za Seriju A.

- Još nikakvih zvaničnih ponuda nije bilo. Znam samo da su pre par nedelja, kada smo igrali protiv Crvene zvezde, dolazili da me gledaju neki Italijani, ljudi iz Đenove i Parme - kazao je Makarić, pa dodao:

- Prija interesovanje, posebno kada je reč o klubovima iz Serije A, jer sam kao mali maštao da igram u nekoj od Liga petice. Igram ove sezone u životnoj formi i trebalo bi to iskoristiti. I ja da pređem u neku jaču ligu i klub da zaradi. Voleo bih da budem na takvim slatkim mukama, ali pita se i klub naravno, kao i porodica - zaključio je 25-godišnji centarfor.

Navodi se i da bi timu sa juga Srbije od prodaje Makarića pripalo obeštećenje od oko milion evra.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Andrea Sahara, izabranica boksera Kubrata Puleva

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.