Izvor: HotSport.rs, 26.Nov.2020, 18:52

DOKAZ KOLIKO JE MARADONA BIO OBOŽAVAN NA BALKANU: Poslednji pozdrav za legendarnog Argentinca, i to na ćirilici!

Dijego Maradona bio je planetarna legenda, jedan od najvećih fudbalera ikada koji je obožavaoce imao od rodne Argentine pa do Srbije, a i Crne Gore.
The post DOKAZ KOLIKO JE MARADONA BIO OBOŽAVAN NA BALKANU: Poslednji pozdrav za legendarnog Argentinca, i to na ćirilici! appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

OVAJ ARGENTINAC NE SME DA OTKRIJE DA JE MARADONA UMRO: ‘Isključili smo mu televizor, ne sme da sazna’

Izvor: HotSport.rs, 26.Nov.2020

Jedan od retkih ljudi na svetu koji još uvek ne znaju da je Dijego Armando Maradona preminuo jeste jedan njegov blizak prijatelj.. The post OVAJ ARGENTINAC NE SME DA OTKRIJE DA JE MARADONA UMRO: ‘Isključili smo mu televizor, ne sme da sazna’ appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.