Izvor: HotSport.rs, 18.Okt.2015, 10:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DOKAZ DA JE PRAVI GROBAR: Milinković dobio otkaz, ali je Partizanu oprostio veliki dug

Uprava Partizana nedavno je uručila otkaz trener Zoranu Milinkoviću nakon serije loših rezultata u Superligi.

Iskusni strateg upisao je dve pobede iz dva meča u Ligi Evrope, ali su ga posrtaji u domaćem takmičenju koštale radnog mesta.
Kap koja je prelila čašu strpljenja rukovodstva “Parnog valjka” bio je remi u Surdulici (2:2) nakon kojeg su mu se čelnici kluba >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << zahvalili na saradnji postavivši Ljubinka Drulovića na mesto šefa struke.
Ipak, nekadašnji fudbaler i sad već bivši trener pokazao je da je veliki partizanovac, pošto je odlučio da oprosti dugovanja kluba u iznosu od nimalo malih 300.000 evra.
Kako piše list Sport, Milinković je posle sporazumnog raskida ugovora od čelnika zatražio da mu ne isplate ceo iznos dogovorene plate. 
Ovaj strateg, po slovu ugovora, da je ostao na klupi aktuelnih šampiona Srbije, do kraja mandata bi zaradio navedenih 300.000 evra, ali je želeo da pomogne klubu i zbog toga je odlučio da se odrekne ovog novca.
 
The post DOKAZ DA JE PRAVI GROBAR: Milinković dobio otkaz, ali je Partizanu oprostio veliki dug appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.