DOK PREGOVARA SA KEJNOM: Bajern doveo zvezdu Mančester Sitija

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Jul.2023, 13:14

DOK PREGOVARA SA KEJNOM: Bajern doveo zvezdu Mančester Sitija

Velikan iz Minhena sve jači.

Fudbaler Mančester sitija i engleski reprezentativac Kajl Voker postigao je usmeni dogovor sa Bajernom, prenosi Skaj Nemačka. Ovaj transfer je mnogo iznenadio, jer Bavarci već nedeljama pregovaraju sa golgeterom Totenhema, Harijem Kejnom, dok se se dolazak Vokera nije ni šapatom pominjao.

Britanski i nemački mediji navode da bi predstavnici dva kluba u narednih nekoliko dana trebalo da dogovore visinu obeštećenja. Voker >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << (33) ima ugovor sa Mančester sitijem do 30. juna naredne godine.

Engleski fudbaler i jedan od najboljih desnih bekova na svetu je prihvatio ponudu Bajerna da potpiše ugovor sa šampionom Bundeslige do juna 2025. godine uz mogućnost produženja saradnje na još jednu sezonu.

Voker je član Mančester sitija od 2017. godine, a pre toga je igrao za Aston Vilu, Kvins Park Rendžers, Šefild junajted, Totenhem i Northempton.

On je prošle sezone odigrao 39 utakmica za Mančester siti u svim takmičenjima, a sa "Građanima" je ukupno osvojio 14 trofeja.

Za reprezentaciju Engleske nastupio je na 76 mečeva.

"Preuzmi besplatno - bonus za sportsko klađenje 1.000 RSD"

 BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Marina, supruga Vojšeha Ščešnog

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.