DOK JE NOLE PEVAO HIMNU SRBIJE: Srđan Đoković uradio nešto o čemu će se DUGO PRIČATI (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Jun.2021, 20:21

DOK JE NOLE PEVAO HIMNU SRBIJE: Srđan Đoković uradio nešto o čemu će se DUGO PRIČATI (VIDEO)

"Bože pravde, ti što spase..."

Prvi reket sveta Novak Đoković je šampion Rolan Garosa za 2021. godinu! Posle epskog spektakla u finalu i preokreta, slavio je 3:2 u setovima protiv Stefanosa Cicipasa.

Dao je prigodnu izjavu posle osvajanja trofeja (OVDE), a onda je krenula himna "Bože pravde".

🇷🇸 The pride of Serbia 🇷🇸#RolandGarros | @DjokerNole pic.twitter.com/KHBCQbOkqg

Roland-Garros (@rolandgarros) June >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << 13, 2021

Večeras (23.00) počinje i Kopa Amerika - igraju na papiru najjača selekcija (Brazil) protiv najslabije (Venecuela). A pritom su Brazilci i domaćini. Kvota na keca je 1,20, a na kombinazziju 1&3+ 1,77. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Brazil - Venecuela.

Videlo se da je Novak peva sa posebnom emocijom i da mu je trofej na Rolan Garosu baš vredan. Pobedio je Rafaela Nadala na ovom turniru, dva puta se tokom takmičenja vraćao sa 0:2 na 3:2 i zaslužio je da se čuje srpska himna tokom dodele trofeja.

Tu su i Đokovićevi roditelji koji su takođe zdušno pevali. Srđan Đoković je držao tri prsta na srcu i to je trenutak koji se većini gledalaca iz Srbije posebno dopao. Izuzetno lepo.

BONUS GALERIJA:

Pogledajte kako izgleda ruska fudbalerka Ksenija Kovalenko.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković,   Novak Đoković finale,   Twiter,   Roland Garros

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Đoković poklonio reket mališanu: On mi je pomogao na 0:2 VIDEO

Izvor: B92, 13.Jun.2021

Nakon što je volšebno preokrenuo meč protiv Stefanosa Cicipasa i osvojio Rolan Garos, Novak Đoković je poklonio reket mališanu pored terena...Radost dečaka je obišla svet, jer je zaista na veoma emotivan način doživeo to što je dobio reket najboljeg igrača planete...Potom je i sam Đoković...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.