DOK GA DELIJE NESTRPLJIVO ČEKAJU: Falko napravio frku u Italiji, ZAGRMEO predsednik Lećea

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Jan.2021, 14:45

DOK GA DELIJE NESTRPLJIVO ČEKAJU: Falko napravio frku u Italiji, ZAGRMEO predsednik Lećea

Na meti kritika.

Nema ga u timu Lećea, nema ga u Crvenoj zvezdi, iako ga navijači crveno-belih nestrpljivo očekekuju. Niko ne zna šta se dešava sa Filipom Falkom nekada mladim reprezentativcem Italije.

Falko je na meti žestokih kritika, a oglasio se i predsednik Lećea Saverio Stići Damjani koji nema opradvdanje za postupke talentovanog fudbalera.

– Falko je uradio nešto vrlo ozbiljno. Ostavio je tim i to je jako ozbiljna činjenica. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << To je tim za koji je vezan ugovorom i od koga prima platu. Ne može tek tako da nas napusti. Znamo dobro šta treba da radimo sa njim, kao i sa bilo kojim igračem koji ukalja dres našeg kluba – besno je objasnio prvi čovek kluba sa juga Italije.

🟠 Filippo Falco se acerca al Estrella Roja, próximo rival del Milan en Europa League. El Lecce pide 1.5M para dejarlo salir.

[Di Marzio] pic.twitter.com/Y7desyWMfB

— Soy Calcio (@SoyCalcio_) January 21, 2021

Prema nezvaničnim informacijma su govorile Falko je trebao da se preseli iz Italije u Srbiju u transferu teškom 1.500.000 evra, koji će Crvena zvezda platiti u dve jednake godišnje rate. Sve se, prema pisanju italijanskih medija, kasnije iskomplikovalo kada je Leće tražilo bankarske garancije za isplatu.

Deluje da je ovakav potez Falka napravio u želji da bi što pre stigao do Beograda, ali sada je jasno da bi ponašanje moglo i da ga košta prelaska u tim u kome želi da bude.

Prelazni rok se bliži kraju, a da li će Falko promenti klupske boje i da li će one ubuduće biti crveno-bele znaće se veoma brzo.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda poznata ruska navijačica Julijana Tretjak

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.