DOBRO JE OSTAO ŽIV: Srpskog trenera pogodio grom, imao je mnogo sreće (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Avg.2020, 18:21

DOBRO JE OSTAO ŽIV: Srpskog trenera pogodio grom, imao je mnogo sreće (FOTO)

Proveo je noć u bolnici.

Trener u omladinskom pogonu austrijskog prvoligaša Šturma iz Graca, Stojadina Rajkovića, za vreme treninga pogodio je grom, zbog čega je morao u bolnicu.

Bivši profesionalni igrač, koji je sada trener selekcije ispod 15 godina, sa svojim igrčima želeo je da obavi još jedan deo trening kada je počela da pada kiša. Ubrzo se kiša pretvorila u nevreme, pa je Rajković poslao igrače da stanu ispod jednog krova, a on je sklonio ispod drveta.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Stojadin Rajkovic, Jugendtrainer bei Sturm Graz, wurde am Freitag vom Blitz getroffen. Der 57-Jährige hat sich mittlerweile erholt. https://t.co/kNVBTePvvN

— heute.at (@Heute_at) August 17, 2020

Sevilja je prvi finalista Lige Evrope, a večeras (21.00) u duelu Intera i Šahtjora dobićemo i njenog rivala. Nerazuri su favoriti s kvotom 1,75, ali ukrajinski tim prepun Brazilaca pokazao je ubedljivim igrama da je vrlo ozbiljan. Kvota na Šahtjor je 4,90. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART na Inter - Šahtjor.

 - Najpre sam video svetlost, pa osetio bol, a onda sam bio na zemlji - prepričao je svoje iskustvo sa gromom trener Šturma, koji je nakon jedne noći provedene u bolnici pušten kući.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Agustina Gandolfo, devojka Lautara Martineza.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.