DOBRIĆ SVESTAN ŠTA ČEKA ZVEZDU U ARENI: Biće duga i naporna utakmica

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Jun.2023, 21:57

DOBRIĆ SVESTAN ŠTA ČEKA ZVEZDU U ARENI: Biće duga i naporna utakmica

Sve se rešava u Areni.

Košarkaš Crvene zvezde Ognjen Dobrić svestan je kakav zadatak čeka njegovu ekipu u četvrtak protiv Partizana.

Crveno-beli su poravnali u seriji, pa će odluka pasti u Štark areni.

- Odradili smo utakmicu, što je najbitnije. Nije bilo lako i zbog velike temperature, ali posao je dobro odrađen u ova dva meča, sada nam ostaje da se spremimo za majstoricu - rekao je Dobrić.

Bek tima sa Malog Kalemegdana nije se usaglasio >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sa stavom novinarke da je Zvezda u prednosti zbog dve pobede za redom.

- Ne mislim da smo u prednosti, oni igraju u svojoj hali i mislim da će im publika biti vetar u leđa. Biće jedna duga i jako naporna utakmica u četvrtak, stvarno moramo da budemo skoncentrisani 40 minuta. 

Da li će biti straha od atmosfere u Areni?

- Ne strahujemo, igrali smo već tamo, znamo šta nas čeka. Potrebno je da se fokusiramo samo na teren i da ne obraćamo pažnju na provokacije, samo je teren merilo - završio je Dobrić.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.