DOBRA ATMOSFERA! Neša Ilić u šaljivom intervjuu medijima: Nisam u timu jer mi je Sale kum! (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 09.Sep.2014, 00:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DOBRA ATMOSFERA! Neša Ilić u šaljivom intervjuu medijima: Nisam u timu jer mi je Sale kum! (VIDEO)

Tim menadžer selekcije Srbije, Nebojša Ilić duhovito odgovarao na pitanja novinara oko meča sa Brazilom i atmsofere u timu

Odlična atmosfera u košarkaškoj reprezentaciji Srbije vladala je dan posle pobede nad Grčkom i plasmana u četvrtfinale Mundobasketa.

U želji da se priključe atmosferi novinari su zajednički uradili intervju sa tim menadžerom našeg tima Nebojšom Ilićem, koji važi za velikog šaljivdžiju.

Osim klasične priče o duelu >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << sa Brazilom jedno od šaljivih pitanje je bilo zašto prvi asistent Miroslav Nikolić gladi Raduljicu po bradi, a ne upravo Ilić.

- To je već pitanje za Mutu Nikolića.

Jedno od pitanja bilo je zašto je tokom meča sa Grčkom malo kasnio sa reakcijom da igračima baci pozdrav po izlasku sa terena, na šta je Ilić odgovorio u maniru sportiste:

- A to, pa popravićemo to na meču sa Brazilom – rekao je tim mendažer

Naravno šala se nastavila pa se otišlo i u smeru njegovog posla, odnosno da li je u timu jer je kum Saše Đorđevića ili dobro radi posao:

- Ovo pod B – iskusno je dobacio Ilić.

Pogledajte ceo intervju sa Nebojšom Ilićem sniman LG G3 telefonom:

(Izveštač Telegrafa iz Španije, Dragutin Stojmenović)

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.