DOBILI SMO UDARAC U USTA: Volden kao ratnik - „DO OR DIE“

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Maj.2021, 09:42

DOBILI SMO UDARAC U USTA: Volden kao ratnik - „DO OR DIE“

Crvena zvezda dočekuje Igokeu.

Budućnost je već u finalu ABA lige, drugi finalista regionalnog takmičenja biće poznat posle majstorice polufinala između Crvene zvezde i Igokee (utorak, 18.30).

 Utakmica sezone za košarkaše Zvezde danas (18.30) protiv Igokee. Ako izgube, crveno-beli ostaju bez finala ABA lige, što bi bio veliki >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << udarac za aktuelnog šampiona. Kvota na keca je 1,20, a na novi trijumf Igokeaa 5,00. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Zvezda - Igokea.

Liderska pozicija u regularnom delu šampionata donela je crveno-belima prednost domaćeg terena u doigravanju, a ovaj podatak mogao bi da bude prevaga u seriji u kojoj je trenutni rezultat 1:1.

- Moramo sa mnogo boljim stavom da uđemo u ovu utakmicu. Dobili smo „udarac pravo u usta“ u drugoj utakmici i moramo da odgovorimo.Ovo je „do or die“ utakmica i moramo da izađemo i da se borimo sa svim čime imamo: Dodatni napor i dodatna motivacija. Jako dobro smo svesni značaja ove utakmice pa i pritiska koji donosi, ali moramo da ostanemo mirni i da igramo sa samopouzdanjem – istakao je bek Crvene zvezde Kori Volden.

OVDE pročitajte sa kakvim problemima se uoči odlučujućeg meča sa Igokeom suočava trener Crvene zvezde dejan Radonjić.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Jolanda De Rienko, vatrena navijacica Napolija.
Pogledaj vesti o: Finale Lige Šampiona,   Liga Šampiona

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

ČEKA SE NOVAK: Evo na kojem TV kanalu možete da gledate njegov meč u Rimu

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Maj.2021

Srbin ponovo na terenu...Novak Đoković u utorak izlazi na Centrakni terene na „Foro Italiku“, a rival u drugom kolu mastersa u Rimu biće mu Amerikanac Tejlor Fric...Utakmica sezone za košarkaše Zvezde danas (18.30) protiv Igokee. Ako izgube, crveno-beli ostaju bez finala ABA lige, što bi bio...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.