ČEKA SE NOVAK: Evo na kojem TV kanalu možete da gledate njegov meč u Rimu

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Maj.2021, 10:43

ČEKA SE NOVAK: Evo na kojem TV kanalu možete da gledate njegov meč u Rimu

Srbin ponovo na terenu.

Novak Đoković u utorak izlazi na Centrakni terene na „Foro Italiku“, a rival u drugom kolu mastersa u Rimu biće mu Amerikanac Tejlor Fric.

Utakmica sezone za košarkaše Zvezde danas (18.30) protiv Igokee. Ako izgube, crveno-beli ostaju bez finala ABA lige, što bi bio veliki udarac za aktuelnog šampiona. Kvota na keca je 1,20, a na novi trijumf Igokeaa 5,00. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Zvezda - Igokea.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
Najbolji teniser sveta neće započeti meč pre 13 časova, jer su pre njegovog duela na programu mečevi između Martine Trevisan (Italija) i Jaroslave Švedove (Kazahstan), a zatim će na teren Mateo Beretini (Italija) i Nikoloz Basilašvili (Gruzija).

Meč Đokovića i Froica biće direktno prenošen na prvom kanalu TV Sport klub.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković,   Finale Lige Šampiona,   Liga Šampiona

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NOVAK PONOVO NA TERENU: Poznato je na kojem kanalu možete gledati najboljeg igrača na planeti!

Izvor: HotSport.rs, 11.Maj.2021

Čeka se početak meča! Prvi ‘reket’ sveta Novak Đoković u utorak izlazi na teren u glavnom gradu Italije. Noletov protivnik u drugom kolu ATP masters turnira u Rimu biće Amerikanac Tejlor Fric. Početak duela na centralnom terenu  se ne očekuje pre 13:00h, jer su pre ovog meča na programu...

Nastavak na HotSport.rs...

ĐOKOVIĆ JAČI OD KIŠE U RIMU: Novak se ljutio zbog oblaka i boje peškira, ali Fric nije imao nikakve šanse! VIDEO

Izvor: Kurir, 11.Maj.2021

Najbolji teniser sveta Novak Đoković plasirao se u treće kolo Mastersa u Rimu, pošto je u dva seta savladao Amerikanca Tejlora Frica 6:3, 7:6.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.