DISKUSIJA: Maratonski sastanak Alimpijevića i igrača u svlačionici, evo koliko je trajao! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Nov.2017, 22:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DISKUSIJA: Maratonski sastanak Alimpijevića i igrača u svlačionici, evo koliko je trajao! (FOTO)

Nimalo prijatna atmosfera posle ubedljivog poraza.

Nimalo prijatna atmosfera u ekipi Crvene zvezde posle ubedljivog poraza od CSKA u 7. kolu Evrolige. Naš šampion nije uspeo da pruži kakav, takav otpor moćnom ruskom timu, lideru elitnog evropskog klupskog takmičenja, igrali su izabranici trenera Dušana Alimpijevića bez energije i podbacili u svim elementima, što je svakako zabrinjavajuće.

Posle meča, trener CSKA, Dimitris Itudis dao je regularno izjavu reporterki >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Evrolige, a strateg Zvezde se nije pojavio, već je požurio u svlačionicu, gde je održao maratonski sastanak sa igračima.

EVROLIGA: Ubedljiv poraz Zvezde, moćni CSKA držao čas (FOTO)

POTENCIJALAN PROBLEM ZA PARTIZAN: Crno-beli doveli igrača, ali će morati da reaguje i FIBA (FOTO)

Novak posle treće četvrtine izveo navijački NEPOPULARAN potez (VIDEO+FOTO)

Dugo se čekalo da se Alimpijević pojavi na uobičajenoj pres konferenciji, a sastanak, na kojem je sigurno bilo kritike, trajao je čitavih 20 minuta!

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.