Izvor: HotSport.rs, 24.Jan.2024, 09:40

DIRLJIV GEST GOLDEN STEJTA: Voriorsi će u Milojevićevu čest igrati u posebnim dresovima do kraja sezone, a u hali će stajati njegovi inicijali (FOTO)

Ogroman natpis „DM“ u srcu krasiće ovu dvoranu do kraja sezone. Ekipa Golden Stejt Voriorsa odlučila je da se na dirljiv način zahvali preminulom Dejanu Milojeviću za sve učinjeno.  Igrači Golden Stejta će do kraja sezone igraće u dresovima na kojima su u srcu ispisani njegovi inicijali, dok će se na parketu čuvene dvorane „Čejs ... Read more
The post DIRLJIV GEST GOLDEN STEJTA: Voriorsi će u Milojevićevu čest igrati u posebnim dresovima do kraja sezone, a u hali će stajati njegovi inicijali (FOTO) appeared first on Sportske vesti - HotSport.

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Golden Stejt izmenio dres u čast Dejana Milojevića FOTO

Izvor: B92, 24.Jan.2024

Golden Stejt Voriorsi su izmenili dres do kraja sezone u čest Dejana Milojevića...Četvorostruki šampion NBA lige je još jednom pokazao koliko im je Milojević bio značajan...Rukovodstvo franšize je donelo odluku, kojom će odati počast preminulom srpskom treneru...Do kraja sezone na dresovima...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.