DIREKTOR ARENA NEBOJŠA ŽUGIĆ: Uskoro ćemo ponovo gledati Vreme sporta i razonode

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Avg.2020, 16:39

DIREKTOR ARENA NEBOJŠA ŽUGIĆ: Uskoro ćemo ponovo gledati "Vreme sporta i razonode"

Veliki planovi u pripremi.

Kompanija Telekom Srbija, organizovala je danas u Medija centru u Beogradu, konferenciju za medije čija je tema bila rezultati poslovanja i ostvareni poslovni uspesi u prethodne dve godine. Generalni direktor Telekoma Predrag Ćulibrk i Vladimir Lučić, koordinator za internet i multimediju predstavili su prisutnima rezultate koji potvrđuju dobro poslovanje jedne od najvećih domaćih firmi, dok je o sportskim temama i razvoju "Arena channels group", >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << govorio njen direktor, gospodin, Nebojša Žugić. On se osvrnuo na nekoliko tema, od kojih su svakako najzanimljivije otkup prava prenosa nekih od najatraktivnijih sportskih takmičenja na planeti i velika ekspanzija na medijskom tržištu. Uskoro kreće i nova emisija na "Areni sport" koja će se prikazivati vikendom i koja će starijoj generaciji probuditi sećanja na slavna vremena ovdašnjeg sporta, a mladima pokazati zašto su nekada milioni gledalaca i slušalaca subotu i nedelju provodili uz radio i televizijske prijemnike.

- Pored našeg najprepoznatljivijeg brenda, pet "Arena sport" kanala, emitujemo i "Superstar", najpopularniji filmski kanal. Tu je "Agro TV", televizija posvećena poljoprivredi, koja je takođe po gledanosti u samom vrhu. Turistički kanal "Balkan Trip" urađen je po uzoru na najmodernije svetske programe iz oblasti turizma, s tim što ga mi lokalizovali, odnosno fokus nam je na destinacijama koje se nalaze u Srbiji i regionu i koje prikazuju tradiciju, istoriju, kulturu raznih mesta koja su s obzirom na lokacije na kojima se nalaze dostupna građanima sa našeg podneblja.

Spektakl! Večeras (21.00) u Lisabonu Mesi na Levandovskog, Barselona na Bajern u četvrtfinalu Lige šampiona. Bavarci su ove sezone prava mašina, pa je kvota na dvojku 2,15, dok je kvota na Barselonu 3,10, a GG3+ je 1,72. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Barselona - Bajern.

Pored sporta, filmova, poljoprivrede i turizma korisnici Telekomove platforme i "Supernove", gde se emituju programi "Arena channels group", mogu da uživaju i u najboljoj muzici.

- Naše gledaoce obradovali smo i pokretanjem muzičkog kanala, "Toxic", koji je za manje od devet meseci postojanja, postao najgledaniji muzički kanal regiona. O njegovoj popularnosti svedoči to da smo ga razdvojili po žanrovima. Sa emitovanjem je već krenuo "Toxic rep", a uskoro očekujemo da se u etru nađe i "Toxic folk". U pripremi su još "Arena fight", program posvećen borilačkim veštinama.

Pre dve godine, "Arena channels group" u svom sastavu imala je pet sportskih kanala, s tim što je na "Areni sport 5" program emitovan od popodnevnih časova a ne celodnevno. Danas ova grupacija u svom sastavu ima 12 programa i još tri nova u pripremi.

- Ekspanzija naših konkurenata posledica je pasivnog pristupa bivšeg menadžmenta Arene. Većim angažovanjem, sportski rečeno "borbom za svaku loptu" vratili smo se u tržišnu utakmicu. Najpopularniji sportovi, fudbal i košarka, odnosno najkvalitetnija takmičenja, NBA šampionat i UEFA takmičenja i u narednih nekoliko godina emitovaće se na Areninim kanalima. Ako tome dodamo da smo otkupili prava za portugalsku ligu već od nastupajuće i špansku Primeru od sezone 2021/22 jasno je da smo obezbedili najkvalitetniji sportski sadržaj za naše gledaoce i uopšte ljubitelje sporta. Naravno nastavićemo punu pažnju da posvećujemo domaćem odnosno regionalnom sportu.

Takođe, uskoro na našim kanalima krećemo sa "rimejkom" nekadašnje najpopularnije sportske emisije "Vreme sporta i razonode", koja će se emitovati vikendom - otkrio je direktor Arene Nebojša Žugić.

Svaka sportska televizija teži da u svojoj ponudi ima najatraktivnija takmičenja, odnosno najbolji sadržaj, jer to je ono na osnovu čega se vrednuje njen kvalitet i povećava broj korisnika

- Za period koji dolazi, u naredne godinu ili dve, smatram da ćemo se drastično proširiti. Od nedavno smo počeli sa emitovanjem i u Sloveniji, koja je bila jedina zemlja iz EX YU u kojoj nismo poslovali, a u kojoj već imamo novih 315 hiljada korisnika. U Hrvatskoj u naredne dve godine očekujemo porast od 230000, a u Makedoniji od 270000 novih korisnika, sve ukupno čeka nas skok između 700000 i milion korisnika u regionu - procena je prvog čoveka "Arena channels group", Nebojše Žugića.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Agustina Gandolfo, devojka Lautara Martineza.

𝑴𝒐𝒓𝒆 𝒉𝒖𝒎𝒂𝒏 𝒂𝒏𝒅 𝒍𝒆𝒔𝒔 𝒑𝒆𝒓𝒇𝒆𝒄𝒕 🤞🏼

A post shared by Agustina (@agus.gandolfo) on Jan 19, 2019 at 9:52am PST

Disfrutando 💦☀️ antes de volver al frío

A post shared by Agustina (@agus.gandolfo) on Jan 3, 2019 at 8:51am PST

Tranqui acá

A post shared by Agustina (@agus.gandolfo) on Mar 17, 2019 at 9:00am PDT

Ella insiste en ser de verdad, la transparencia es lo que viste mejor

A post shared by Agustina (@agus.gandolfo) on Apr 22, 2019 at 2:39pm PDT

Morning c h a o s 🌪

A post shared by Agustina (@agus.gandolfo) on Jan 20, 2019 at 2:02am PST

Los 2° me hacen extrañar 🏝😰

A post shared by Agustina (@agus.gandolfo) on Dec 13, 2018 at 12:13pm PST

🌴✨

A post shared by Agustina (@agus.gandolfo) on Dec 6, 2018 at 9:49am PST

Jueves de 💦😏

A post shared by Agustina (@agus.gandolfo) on Nov 22, 2018 at 7:23am PST

🌿🤩

A post shared by Agustina (@agus.gandolfo) on Nov 19, 2018 at 2:15pm PST

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Primera od 2021. na ''Areni'', ali pre toga nova iznenađenja!

Izvor: Sportske.net, 14.Avg.2020

Za ljubitelje domaćeg fudbala spremna je posebna poslastica...Ono o čemu se pričalo i prethodnih meseci, danas je još jednom potvrđeno - ''TV Arena Sport'' otkupila je prava za prenose utakmica španske Primere, i to od sezone 2021/22...Direktor ''Arene'' Nebojša Žugić je to danas precizirao...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.