Primera od 2021. na Areni, ali pre toga nova iznenađenja!

Izvor: Sportske.net, 14.Avg.2020, 18:14

Primera od 2021. na ''Areni'', ali pre toga nova iznenađenja!

Za ljubitelje domaćeg fudbala spremna je posebna poslastica.

Ono o čemu se pričalo i prethodnih meseci, danas je još jednom potvrđeno - ''TV Arena Sport'' otkupila je prava za prenose utakmica španske Primere, i to od sezone 2021/22.

Direktor ''Arene'' Nebojša Žugić je to danas precizirao na konferenciji za medije, ali tu iznenađenjima za ljubitelje fudbala nije kraj.

Već od ove sezone ''Arena'' će prenositi i šampionat Portugala, ali uskoro >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << sledi i prijatno iznenađenje za ljubitelje domaćeg fudbala, posebno one malo starije - ako se sećate ''Vremena sporta i razonode'' i kako su se nekada pratile prvenstvene fudbalske utakmice, sve će vam biti jasno. Naravno, sada će to sve biti i značajno unapređeno.





''Ekspanzija naših konkurenata posledica je pasivnog pristupa bivšeg menadžmenta Arene. Većim angažovanjem, sportski rečeno “borbom za svaku loptu” vratili smo se u tržišnu utakmicu.







Najpopularniji sportovi, fudbal i košarka, odnosno najkvalitetnija takmičenja, NBA šampionat i UEFA takmičenja i u narednih nekoliko godina emitovaće se na Areninim kanalima.







Ako tome dodamo da smo otkupili prava za portugalsku ligu već od nastupajuće i špansku Primeru od sezone 2021/22 jasno je da smo obezbedili najkvalitetniji sportski sadržaj za naše gledaoce i uopšte ljubitelje sporta.





Naravno nastavićemo punu pažnju da posvećujemo domaćem odnosno regionalnom sportu.





Takođe, uskoro na našim kanalima krećemo sa 'rimejkom' nekadašnje najpopularnije sportske emisije 'Vreme sporta i razonode', koja će se emitovati vikendom'', objasnio je Žugić, a prenosi ''Arena Sport'' na svom sajtu.

-

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.