Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Jul.2021, 21:18

DIONIJEV PRVENAC ZA PREOKRET Dragović otima loptu i asistira POPUT PIRLA! Na kraju vrhunski šut (VIDEO)

Zvezda vodi 2:0 posle ovog pogotka.

Fudbaleri Crvene zvezde su odlično počeli revanš meč protiv Kairata. U prvom meču je beogradski klub savladan u Kazahstanu rezultatom 2:1, ali u uzvratnom meču je ta prednost anulirana već u uvodnim minutima, potom i prestignuta.

Aleksandar Katai je u devetom minutu divno povukao loptu na oko 20-25 metara od gola, "terao" je ka sredini, a onda šutirao u suprotan ugao i savladao golmana gostiju. Time je izjednačio ukupan rezultat >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na 2:2 i već na početku meča skinuo veliki teret s leđa crveno-belima. Taj gol možete videti OVDE.

Već u 22. minutu Aleksandar Dragović krade loptu protivnicima oko polovine terena, divno prosleđuje Dioniju, a ovaj postiže svoj prvenac. Zvezda je povela 2:0, a 3:2 u ukupnom rezultatu.

Prenos meča Crvene zvezde i Kairata možete pratiti OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.