DIGLA SE VELIKA MMA FRKA: Konorov meč sa Kaubojem je PREVARA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Jan.2020, 10:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DIGLA SE VELIKA MMA FRKA: Konorov meč sa Kaubojem je PREVARA!

Irac će biti ljut posle njegove izjave.

Nije imao milosti Konor Mekgregor prema Donaldu Seroneu u 246. večeri UFC-a održanoj u Las Vegasu. Iraci je već u prvoj rundi, posle samo 40 sekundi ekspresno poslao na patos Amerikanca, a potom ga prebio žestokim udarcima, zbog čega je sudija bio primoran da prekine centralnu borbu.

Posle meča usledila je lavina komentara na društvenim mrežama. Mnogi su hvalili dominantnost Irca i način na koji je furiozno završio borbu, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dok su pojedini imali zamerki na račun Mekgregora.

Tako je jedan od najboljih UFC boraca i Konorov veliki rival Nejt Dijaz uneo pometnju sledećim komentarom:

- Prokleto slabo, ovo sra*e je čista prevara - napisao je Nejt Dijaz i tako društvene mreže doveo do usijanja.

This shits alll fake

— Nathan Diaz (@NateDiaz209) January 19, 2020

Podsetimo, Dijaz je svojevremeno "davljenjem" dobio u martu 2016. Mekgregora, a pet meseci kasnije pružio mu je revanš, u kome je Irac slavio odlukom sudija.

Nema sumnje da na najnoviju Nejtovu izjavu, Konor neće ostati dužan. Čeka se njegov odgovor, ili možda čak zakazivanje "majstorice".

BONUS GALERIJA

Pogledajte još slika iz meča Konor Mekgregor - Donald Serone.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.