DETONACIJA NA STAMFORD BRIDŽU: Čelsi doveo napadača za 62 miliona

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Jun.2023, 14:19

DETONACIJA NA STAMFORD BRIDŽU: Čelsi doveo napadača za 62 miliona

Šestogodišnji ugovor.

Fudbalski klub Čelsi saopštio je da je potpisao ugovor sa francuskim reprezentativcem Kristoferom Nkunkuom do 30. juna 2029. godine.

Nkunku (25) je do sada bio član Lajpciga, a njegov ugovor sa Čelsijem će važiti od prvog jula. Londonski klub nije saopštio iznos transfera, ali britanski mediji tvrde da je Čelsi platio 62 miliona evra obeštećenja Lajpcigu.

- >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Neverovatno sam srećan. Radujem se upoznavanju sa novim igračima i trenerom, nadam se da ću navijačima Čelsija da pokažem šta mogu na terenu - rekao je Nkunku za sajt kluba.

It's confirmed. 😁

— Chelsea FC (@ChelseaFC) June 20, 2023

Nkunku je u Lajpcig stigao 2019. godine iz Pari Sen Žermena. On je za nemački klub prošle sezone odigrao 36 utakmica i postigao je 23 gola.

Za reprezentaciju Francuske nastupio je na 10 mečeva.

"Preuzmi besplatno - bonus za sportsko klađenje 1.000 RSD"
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.