DERBI ITALIJE: Sudija Marijani šokirao Inter, bezopasni Juve se izvukao na Đuzepe Meaci (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Okt.2021, 23:03

DERBI ITALIJE: Sudija Marijani šokirao Inter, bezopasni Juve se izvukao na Đuzepe Meaci (VIDEO)

Stara dama sa penala stigla do boda.

Najveća utakmica italijanskog fudbala između Intera i Juventusa završena je bez pobednika - 1:1 (1:0). Meč 9. kola na stadionu Đuzepe Meaca obeležio je sudija Mauricio Marijani. Naime, arbitar iz Rima je nakon sugestije iz VAR sobe u 87. minutu pokazao na belu tačku, sa koje je Paulo Dibala bio precizan.

Inter je poveo u 17. minutu golom bosanskohercegovačkog napadača Edina Džeke. Pogotku je prethodio sjajan šut Hanaka Čahanoglua >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sa 25 minuta, a nakon što je Turčin pogodio stativu lopta se, na nesreću gostiju, odbila na nogu iskusnog napadača kome nije bilo teško da je pošalje u praznu mrežu.

Neroazuri su održavali prednost u ne toliko interesantnom duelu na "Đuzepe Meaca" stadionu sve do finiša kada je sudija Marijani u 87. minutu posle VAR provere pokazao na belu talku.

Odgovornost je preuzeo Paolo Dibala koji je u 120 sekundi kasnije realizovao najstrožu kaznu i postavio konačnih 1:1.

Nakon novog osvojenog boda Inter je na trećoj poziciji sa 18 bodova, dok je Juventus šesti sa dva boda manje.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.