Izvor: HotSport.rs, 08.Okt.2017, 00:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DEJAN MILOJEVIĆ ZADOVOLJAN: Bićemo nezgodan rival svakome

Košarkaši Mega Bemaxa ostvarili su u trećem kolu regionalnog šampionata svoju drugu pobedu, savladavši ubedljivo ekipu Mornara sa 91:70.

Kao što i sam rezultat govori, izabranici Dejana Milojevića odigrali su sjajan meč protiv nezgodnih gostiju iz Bara, što je mladi stručnjak umeo da nagradi lepim rečima na koferenciji za štampu.
– Jako bitna pobeda za nas protiv Mornara, koji je nezgodna ekipa, koja ima puno poena u rukama. Od početka smo uspostavili >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << kvalitetnu i čvrstu odbranu, gde smo naterali Mornar da igra onako kako mi želimo. Bili su u problemu da se snađu protiv odbrane koju igramo i zbog toga smo imali puno kontranapada, dali smo neke lake poene i razigrali se. Mislim da smo danas sasvim zasluženo pobedili. Sledeće nedelje dolazi Olimpija, Mornaru želimo sreću u nastavku, a mi želimo da nastavimo sa dobrim partijama kakve pružamo od početka sezona. Mislim da ćemo zbog načina na koji igramo da budemo nezgodan protivnik svakoj ekipi- rekao je Milojević za klupski sajt.
Jedan od najzaslužnijih za ubedljivu pobedu Mege u ovom meču, Dilan Enis istakao je sjajan timski duh i karakter koji njegova ekipa isazuje.
– Mislim da smo pokazali, koliko god vodili ili gubili, da ćemo da snažno da se borimo. Oni su sjajan tim, a mi smo nametnuli tempo od početka do kraja. I ako budemo tako radili, bićemo među najboljim timovima u ligi, zaključio je Enis.
The post DEJAN MILOJEVIĆ ZADOVOLJAN: Bićemo nezgodan rival svakome appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.