DEFINITIVNO JE KRAJ: Po završetku sezone više neće igrati za Juventus

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Maj.2023, 13:53

DEFINITIVNO JE KRAJ: Po završetku sezone više neće igrati za Juventus

Potvrdio je sve.

Fudbaler Juventusa i italijanski reprezentativac Leonardo Bonući (36) saopštio je da će na kraju naredne sezone da okonča igračku karijeru.

On je istakao da se nada da će ove sezone sa Juventusom uspeti da osvoji Ligu Evrope.

- Kada prestanem da igram fudbal naredne godine, biće to kraj jedne defanzivne ere - rekao je Bonući za klupski Jutjub kanal.

On je ponikao u ekipi Viterbese, a potom je igrao za Inter, Trevizo, Pizu, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Đenovu i Bari pre nego što je 2010. postao član Juventusa.

On je sezonu 2017/2018. proveo u Milanu, a potom se vratio u Juventus. Za Juventus je odigrao 500 utakmica i postigao je 37 golova.

Sa torinskim klubom osvojio je 17 trofeja - devet titula, četiri Kupa i pet Superkupova, dok je sa reprezentacijom Italije 2021. postao evropski šampion.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.