DANAS PADA POTPIS: Zvezda dovodi beka iz Premijer lige na Borjanovu preporuku! Poznato i koliko će koštati (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Feb.2024, 13:06

DANAS PADA POTPIS: Zvezda dovodi beka iz Premijer lige na Borjanovu preporuku! Poznato i koliko će koštati (FOTO)

Pojačanje na kraju prelaznog roka.

FK Crvena zvezda na korak je od angažovanja desnog beka Notingem Foresta Ričija Larjea.

Fudbaler bi trebalo u toku dana da potpiše ugovor sa crveno-belima, a njega je preporučio i nahvalio Milan Borjan koji sa 29-godišnjim desnim bekom igra za reprezentaciju Kanade i za ovu selekciju je na 48 utakmica postigao dva gola.

Transfer će koštati Zvezdu 500.000 evra.

Riči Larija bio je deo tima Kanade >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na Svetskom prvenstvu u Kataru i upisao je tri nastupa - protiv Belgije i Hrvatske bio je starter, dok je u duelu sa Marokom ušao sa klupe.

Desni bek je tokom karijere branio boje Sigme, Orlanda, Toronta i Notingem Foresta, gde je stigao 2022. godine, ali je odigrao samo pet utakmica za “šumare”. Kao pozajmljeni fudbaler zatim je igrao za Toronto i Vankuver.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.