DA SE NAJEŽIŠ: Veseli postao tata i hteo odmah da igra derbi Evrolige! Željko Obradović mu prišao i jednom rečenicom dokazao kakva je LEGENDA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Nov.2018, 23:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DA SE NAJEŽIŠ: Veseli postao tata i hteo odmah da igra derbi Evrolige! Željko Obradović mu prišao i jednom rečenicom dokazao kakva je LEGENDA!

Slavni trener pokazao veličinu.

Jan Veseli i Natalija Miladinović postali su u sredu ponosni roditelji. Čeh i Srpkinja su dobili sina Lijama dan pre evroligaške utakmice između Olimpijakosa i Fenerbahčea.

„Leteći Čeh“ je i pored najradosnijeg trenutka u životu želeo da pomogne saigračima u Atini, ali je strateg tima iz Istanbula Željko Obradović mislio drugačije.

Slavni trener je još jednom dokazao ljudsku veličinu i objasnio bivšem košarkašu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Partizana da je rođenje sina važnije od svake pobede i da ne želi da ga vodi u Atinu.

Basketbolcumuz @JanVesely24 baba oldu. Jan Vesely ve eşi Natalija, dünyaya gelen oğullarına ‘Liam’ adını verdi.

Vesely çiftini kutlar, bebeklerine sağlıklı ve mutlu bir ömür dileriz. pic.twitter.com/uSye6Z7T1v

— Fenerbahçe Erkek Basketbol (@FBBasketbol) November 14, 2018

Fenerbahče je i bez Veselog slavio u Pireju u neizvesnoj završnici rezultatom 73:72, a briljirao je Nikola Kalinić sa 16 poena.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitati OVDE.
Pogledaj vesti o: Evroliga

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

ZAVRŠNI MASTERS U LONDONU: Federer slomio Andersona za polufinale i prvo mesto (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Nov.2018

U borbi za trofej i Južnoafrikanac...Rodžer Federer plasirao se u polufinale Završnog mastersa u Londonu pošto je u polesnjem meču grupe Lejton Hjuit pobedio Kevina Andersona rezultatom 6:4, 6:3...LEGENDA: Ronaldo aplaudirao Đokoviću, a onda mu je Novak poslao poruku DA SE SMRZNEŠ! (VIDEO)..DA...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.