Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Apr.2023, 08:49

DA LI OSTAJE U ZVEZDI? Kampaco odgovorio na pitanje od milion dolara

Blistao i protiv Fenera.

Košarkaši Crvene zvezde su se sa stilom oprostili od Evrolige. U dramatičnoj utakmici, posle porodužetka savladali su Fenerbahče sa 91:89. Crveno-beli su tako završili sezonu u eltinom takmičenju sa skorom 17-17 što nije bilo dovoljno za plasman među osam najboljih.

I protiv Fenera najbolji u redovim Crvene zvezde bio je Fakundo Kampaco. Magični Argentinac imao je učinak od 24 poena, uz tri skoka i asistencije.

- Hteli >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << smo da svaku utakmicu igramo kao finale. Tako je, kako je. Nismo uspeli da uđemo u Top 8, najbolje mesto koje možemo da osvojimo je 10 i uradili smo sve od sebe da to uspemo. Mislim da smo uradili mnogo poslednjih meseci i da će nam to pomoći u nastavku sezone  - istako je Faku.

Naravno bilo je neizostavno pitanje o ostanku u Crvenoj zvezdi i sledeće sezone:

- Nismo pričali o tome još, ali mislim da još nije trenutak za to. Posvetimo se sadašnjosti, želim da igram koliko god utakmica da mogu i da uživam. Obično ne razmišljam o budućnosti, već samo o sadašnjosti - ostao je nedorečen Kampaco.

BONUS GALERIJA

 Pogledajte kako izgleda poznata navijačica Milana Klaudija Romani

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.