Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Nov.2023, 19:01

DA LI JE OVO REALNO? Igrači Arsenala promašili grad i meča neće biti

Neverovatna situacija.

Meč se odlaže zato što su fudbaleri stigli u pogrešni grad. Kada pročitate ovo svakako ne mislite da se ovo desilo u Engleskoj, a jopš više da se ovo nije desilo velikom timu kakav je Arsenal.

Susret koji je u okviru prve lige igrača uzrasta do 18 godina trebalo da bude odigran na jugu Engleske, u gradiću kraj mora, odložen je zbog toga što su igrači Arsenala umesto u Brajton stigli u Bornmut.

Arsenal’s under-18s game with >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Brighton was postponed today after the team coach travelled to Bournemouth instead of Brighton 🚌😅

Wonder what their head coach Jack Wilshere thought when they realised the mistake 😳 pic.twitter.com/lB7EiGwWrr

— SPORTbible (@sportbible) November 4, 2023

Kada su shvatili grešku, predstavnici kluba su zvali kolege iz Brajtona da pitaju za odlaganje početka, ali kako bi im za dolazak do tog grada bilo potrebno da putuju još 155 kilometara, doneta je odluka da meč bude otkazan.

U narednom periodu biće poznato da li će Arsenal biti kažnjen, ili će utakmica ipak biti odigrana u naknadno određenom terminu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.