DA LI ĆE ON IZVUĆI SAMPU? Francuz na pozajmici kod Stankovića

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Jan.2023, 23:50

DA LI ĆE ON IZVUĆI SAMPU? Francuz na pozajmici kod Stankovića

Stiže iz Serije B.

Francuski fudbaler Mikael Kuizans novi je igrač Sampdorije koju sa klupe vodi Dejan Stanković, objavio je italijanski klub na zvaničnom Tviter profilu.

Vezni igrač dolazi na pozajmicu do kraja sezone iz Venecije. On je ove sezone u Seriji B postigao dva gola i upisao dve asistencije.

Sampdorija je pretposlednja u prvensvtu Italije sa devet bodova iz 20 utakmica.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Haraguči i Dijaš novi fudbaleri Štutgarta

Izvor: B92, 31.Jan.2023, 00:39

Japanski fudbaler Genki Haraguči i portugalski igrač Žil Dijaš novi su članovi Štutgarta, saopštio je nemački klub...Haraguči dolazi iz Union Berlina i sa Štutgartom je potpisao jednoipogodišnji ugovor. Ofanzivni vezni igrač ove sezone odigrao je 19 utakmica...Za reprezentaciju Japana 31-godišnji...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.