DA LI ĆE MU NADMENOST DOĆI GLAVE? Selektor Nemačke NIJE ZNAO da je Srbija pobedila Kanadu

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Sep.2023, 18:18

DA LI ĆE MU NADMENOST DOĆI GLAVE? Selektor Nemačke NIJE ZNAO da je Srbija pobedila Kanadu

Jako čudna izjava.

Selektor Nemačke Gordon Herbert rekao je posle plasmana u finale Svetskog prvenstva da ne zna da je Srbija savladala Kanadu u prvom polufinalnom duelu.

Panceri su bili bolji od Sjedinjenih Američkih Država, a Herbert ističe da, iako se meč Srbije i Kanade igrao u istoj hali kao i duel Nemačke i SAD, nije znao rezultat do konferencije za medije.

- Da li je Srbija pobedila Kanadu? - upitao je Herbert, pa nastavio.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
- Nismo gledali Srbiju kako igra, fokusirani smo samo na nas - rekao je on.

Dotakao se Nemac i selektora Srbije Svetislava Pešića.

- Pešić je prijatelj, veliki trener, jedan od najboljih svih vremena u Evropi. Toliko znam o Srbiji - ponovo je dao nadmen komentar Herbert.

Nemci se prema rečima selektora neće zadovoljiti finalom.

- Ovo je stvarno posebna grupa ljudi. Način na koji igramo, pre svega timski i zajedno se nosimo sa situacijom. Imamo igrače koji mogu da okrenu utakmicu u trenutku. Pričali smo u svlačionici posle utakmice, ali nismo još tamo gde bi trebalo da budemo. Ova grupa želi da osvoji zlato. Imamo još jednu utakmicu. Večeras ćemo da proslavimo i već sutra se spremamo za finale - zaključio je Herbert.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.