DA LI BI VOLEO DA IGRAŠ NA OI? Jokić dao apsolutno neočekivan odgovor na ovo pitanje

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Dec.2023, 10:28

DA LI BI VOLEO DA IGRAŠ NA OI? Jokić dao apsolutno neočekivan odgovor na ovo pitanje

Pričao je posle isključenja u Čikagu.

Nikola Jokić nije ovog leta igrao za Srbiju na Svetskom prvenstvu u Manili, na kojem su naši košarkaši osvojili srebrnu medalju.

Ipak, već 2024. ima priliku da se nađe u timu na Olimpijskim igrama u Parizu. Amerikanci očekuju da će tamo biti sa najjačim timom i zato se postavlja pitanje da li će Jokić biti u timu Srbije na najznačajnijoj sportskoj priredbi.

As Denvera istakao je da trenutno ne razmišlja >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << o takmičenju u Parizu. U izjavi za RTS posle pobede njegovog tima u Čikagu (on je isključen na meču) je rekao:

- Daleko je, neki ljudi kažu da sam ja nešto rekao, stavljaju mi reči u usta, svi znaju, prvi koji će da sazna je selektor. To je daleko za mene, svake godine je ista priča, kad se završi sezona, uvek ću porazgovarati sa familijom, mojim timom, selektor će prvi da zna - istakao je Jokić, koji je potom upitan i da li bi voleo da nastupa.

- Da li bih voleo? Jako je daleko - kratak je bio Jokić.

Vrlo neobična Nikolina izjava, ali ni on nije običan čovek, a još manje je običan košarkaš.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.