Čuvenog Milana Lučića žena optužila da ju je TUKAO! Saslušanje na Bogojavljenje, navodi se da je bio ALKOHOLISAN

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Nov.2023, 18:55

Čuvenog Milana Lučića žena optužila da ju je TUKAO! Saslušanje na Bogojavljenje, navodi se da je bio ALKOHOLISAN

Hokejaš je navodno u subotu napao suprugu.

Čuveni kanadski hokejaš srpskog porekla Milan Lučić uhapšen je u Bostonu. Razlog je prijava njegove supruge zbog navodnog nasilja u porodici, prenose američki mediji.

Priveden je posle incidenta koji se dogodio u subotu ujutru, a on se nekoliko dana kasnije pojavio na sudu kako bi bio saslušan zbog slučaja.

Trenutno je na slobodi, međutim moraće da se pojavi na sudu ponovo 19. januara (Bogojavljenje) >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kada će pred njim biti sve optužbe za fizički napad.

Bruins forward Milan Lucic is released on personal recognizance on the condition he refrains from drinking alcohol and from abusing the alleged victim.

Lucic pleaded not guilty to the assault and battery charge and has a pre-trial hearing set for January 19.

— WBZ NewsRadio (@wbznewsradio) November 21, 2023

Lučić je fizički napao ženu koja je obavestila policiju, kako se navodi u medijima. Tvrdi se da je on u tom momentu bio u alkhokolisanom stanju, što su novinarima na licu mesta ispričali i prisutni svedoci.

Hokejaš srpskog porekla je odigrao više od 1.000 utakmica u NHL-u, a sa ekipom Bostona je pre 12 godina osvojio Stenli kup. Kao deo reprezentacije Kanade je 2023. godine osvojio Svetsko prvenstvo.

After being arraigned on a domestic violence charge, @NHLBruins winger Milan Lucic leaves out a back door of the courthouse and refuses comment to @7News pic.twitter.com/Z89WNsTiEa

— Jonathan Hall (@JHall7news) November 21, 2023

Inače, oba roditelja Milana Lučića su Srbi. Otac Dobrivoje je otišao u Kanadu sa 27 godina, a majka Snežana je tamo od ranog detinjstva.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.