Ćurčić: U Dansku idu...

Izvor: Mondo, 30.Maj.2015, 12:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ćurčić: U Dansku idu...

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije saopštio je spisak igrača za predstojeći meč kvalifikacija za EURO 2016 protiv Danske u Kopenhagenu, 13. juna.

Foto: MN Press

Radovan Ćurčić izdiktirao je imena putnika za kvalifikacioni meč za odlazak na Evropsko prvenstvo 2016. godine u Francusku.

Na tom duelu neće računati na Dušana Tadića i Duška Tošića koji su povređeni, kao i na >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Filipa Đorđevića, koji se tek oporavio od povrede, pa selektor ne želi previše da rizikuje.

Na spisku su:

Golmani: Vladimir Stojković (Makabi), Željko Brkić (Kaljari), Živko Živković (Partizan);

Odbrana: Dušan Basta (Lacio), Nenad Tomović (Fiorentina), Branislav Ivanović (Čelsi), Nikola Maksimović (Torino), Matija Nastasić (Šalke), Stefan Mitrović (Frajburg), Aleksandar Kolarov (Mančester siti), Ivan Obradović (Mehelen);

Sredina terena: Radosav Petrović (Dinamo Kijev), Ljubomir Fejsa (Benfika), Nemanja Matić (Čelsi), Nemanja Gudelj (Ajaks), Luka Milivojević (Olimpijakos), Filip Đuričić (Sautempton), Adem Ljajić (Roma), Zoran Tošić (CSKA Moskva), Filip Kostić (Štutgart);

Napad: Aleksandar Mitrović (Anderleht), Lazar Marković (Liverpul), Petar Škuletić (Lokomotiva Moskva).

Foto: MONDO

Reprezentacija Srbije okupiće se u ponedeljak u Staroj Pazovi, i trenirati u kompleksu FSS do 5. juna, za kada je zakazan odlazak u Austriju.

"Orlovi" će u Sankt Peltenu 7. juna odigrati prijateljski meč sa Azerbejdžanom, a četiri dana kasnije krenuće u Kopenhagen na meč kvalifikacija za EURO 2016 sa Dancima.
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo,   Vladimir Stojković

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Ćurčić saopštio spisak za Azere i Dance: Povratak Fejse, Škuletić pre Đorđevića

Izvor: MozzartSport.com, 30.Maj.2015

Selektor Srbije vratio i štopera Stefana Mitrovića..Reprezentaciju Srbije u nastavku kvalifikacija za Evropsko prvenstvo očekuje važan meč protiv Danske, ali će pre toga odigrati prijateljsku utakmicu protiv Azerbejdžana u Austriji. Za predstojeće dve akcije selektor Orlova Radovan Ćurčić...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.