Izvor: RTS, 29.Jul.2021, 19:55

Čukarički grabi ka Evropi, savladan Sumgait u Azerbejdžanu

Fudbaleri Čukaričkog savladali su na gostovanju u Azerbejdžanu ekipu Sumgaita sa 2:0 u okviru drugog kola kvalifikacija za Ligu konferencija. Protivnik "brđanima" u narednom kolu biće bolji iz duela Hamarbija i Maribora.
Srpska ekipa je odigrala odličan meč na gostovanju u Azerbejdžanu i zasluženo došla do pobede i prolaza u treće kolo kvalifikacija.

U Beogradu nije bilo postignutih golova, ali je zato Čukarički pitanje plasmana rešio >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << praktično u uvodnih 15-ak minuta revanša.
Igrao se deseti minut kada je Mijailović odlično probio po desnoj strani i centrirao ka Ndiajeu, a Senegalac glavom prosledio loptu u mrežu.
Samo pet minuta kasnije, Jovanović je bio oboren u protivničkom šesnaestercu, a kapiten Marko Docić bio je više nego siguran sa bele tačke.
Čukarički je pri vođstvu od 2:0 zaigrao nešto opreznije, ali daleko od toga da tim sa Banovog brda nije stvarao šanse.
U drugom poluvremenu Sumgait je imao u par navrata situaciju da ozbiljnije zapreti i smanji prednost "brđana", ali je srpska ekipa usprešno odbranila.
Čukarički je pobedom prošao u treće kolo kvalifikacija za Ligu konferencija, gde će se sastati sa boljim iz duela Hamarbija i Maribora.
Hamarbi je u prvom meču slavio sa 3:1. 

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Čukarički pobedio Sumgait i plasirao se u treće kolo kvalifikacija za Ligu konferencija

Izvor: NoviMagazin.rs, 29.Jul.2021

Fudbaleri Čukaričkog plasirali su se danas u treće kolo kvalifikacija za Ligu konferencija, nakon što su u revanš meču pobedili Sumgait u gostima sa 2:0.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.