Čukarički u trećem kolu kvalifikacija za Ligu konferencija

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 29.Jul.2021, 20:25

Čukarički u trećem kolu kvalifikacija za Ligu konferencija

Fudbaleri Čukaričkog plasirali su se u treće kolo kvalifikacija za Ligu konferencija, pošto su danas u revanš utakmici drugog kola na gostovanju u Azerbejdžanu pobedili Sugait sa 2:0 (2:0), što je i ukupan rezultat dvomeča, jer na prvom susretu u Beogradu nije bilo golova.

Čukarički je poveo u 10. minutu golom Ibrahima Ndiaje, koji je odlično reagovao posle centaršuta sa desne strane i udarcem glavom lako je savladao golmana domaćeg tima.

U 16. minutu konačan >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << rezultat je postavio Marko Docić iz jedanaesterca, koji je dosuđen nakon što je Aleksa Janković oboren u šesnaestercu.

U nastavku utakmice fudbaleri Čukaričkog su bez većih problema sačuvali prednost, a imali su i nekoliko prilika da je uvećaju.

U trećem kolu Čukarički će igrati protiv boljeg iz dvomeča Hamarbi – Maribor.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.