Čukarički deklasirao kiparskog trećeligaša

Izvor: B92, 11.Feb.2016, 00:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čukarički deklasirao kiparskog trećeligaša

Fudbalski klub Čukarički ostvario je ubedljivu pobedu nad kiparskim trećeligašem Amatusom iz mesta Ajas Tihonas sa 10:2.

Šef stručnog štaba Zoran Popović pružio je šansu igračima koji do sada nisu imali veću minutažu, a golovima se istakao Nemanja Radonjić.

Radonjić je bio petostruki strelac, dva gola je dodao Stefan Dimić, a po jednom su se u strelce upisali Mehmedović, Đurić i Regan.

Pružili smo svih 90 minuta šansu momcima >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << koji do sada nisu mnogo igrali, uglavnom omladincima. Opravdali su očekivanja u svakom pogledu. Najavili su budućnost fudbalskog kluba Čukarički. Da su moderni, brzi, agresivni i da na pravi način doživljavaju fudbal. To ohrabruje pred nastavak prvenstva”, rekao je trener Čukaričkog Zoran Popović.

Poslednju utakmicu pre povratka u Beograd sa Kipra Čukarički će odigrati u subotu protiv jermenskog Bananta.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.