Izvor: HotSport.rs, 10.Feb.2016, 22:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TRENER ČUKARIČKOG: Moji momci su budućnost fudbala!

Na poslednjem meču koji su Brđani dobili sa čak 10:2, trener Zoran Popović pružio je priliku mladim fudbalerima da pokažu šta znaju.

I nisu ga razočarali:
– Pružili smo svih 90 minuta šansu momcima koji do sada nisu mnogo igrali, uglavnom omladicima. Opravdali su očekivanja u svakom pogledu. Najavili su jednu budućnost fudbalskog kluba Čukarički. Da su moderni, brzi, agresivni i da na pravi način doživljavaju >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << fudbal. To ohrabruje pred nastavak prvenstva.
Jedan od talenata koji su pojačali redove Čukaričkog jeste i nekadašnji omladinac Partizana, Nemanja Radonjić:
– Utakmicu je neosprono obeležio i veliki talent Radonjić koji je u prvih 17 minuta postigao četiri gola, a kasnije je postigao još jedan. Šteta što je takav talenet, svetskog kalibra, odigrao prvu zvaničnu utakmicu tek posle godinu i po dana. Na ovakav način nagovestio je koje su mu mogućnosti. U budućnosti ćemo morati da mnogo radimo sa njim kako bismo ga vratili na glavnu fudbalsku scenu, gde po talentu zaslužuje da bude.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.