Čudna situacija, idealna primena VAR-a: Interu poništen gol (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 27.Dec.2017, 22:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čudna situacija, idealna primena VAR-a: Interu poništen gol (VIDEO)

Opravdano

Trajala je radost navijača i igrača Intera posle pogotka Ivana Perišića u derbiju protiv Milana u četvrtfinalu Kupa Italije, a onda je usledio VAR.

Sudija Marko Guida je dosudio prvo gol za Nerazure, pa ga poništio. Razlog je naravno to što je Andrea Ranokija smetao golmanu Milana i direktno uticao na igru. Inače, gol Rosonera brani na ovom meču Antonio Donaruma, brat Đanluiđija. Sve zbog povrede >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Marka Storarija.

Dakle, VAR se ovoga puta pokazao kao pravo rešenje, samo je to sve trajalo malo duže pa je to jedina mana ovakve vrste pomoći sudijama.

Deluje da Ranokija čak nije dirao loptu, ali je svakako direktno uticao na igru i postignut gol.

poništen gol Intera.

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Neverovatna situacija i sreća za Milan, nespretni Antonio Donaruma u glavnoj ulozi! (video)

Izvor: Sportske.net, 27.Dec.2017

Inter je postigao gol preko Antonija Donarume, ali je gol nakon pregledanja snimka poništen. Zašto?..Inter je poveo protiv Milana, nakon lopte koju je uputio Perišić ka Ranokiji, Antonio Donaruma koji je danas na golu zahvaljujući povredi Storarija na zagrevanju, ubacio je nakon toga loptu u svoju...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.