Čudan nokaut Barbose, novi poraz Fergusona VIDEO

Izvor: B92, 16.Maj.2021, 10:31

Čudan nokaut Barbose, novi poraz Fergusona VIDEO

UFC 262 doneo nam je fantastične borbe u noći između subote i nedelje.

Tojota Centar je poznatija kao dom NBA franšize Hjuston Rokets, ali večeras je bila dom spektakularnog UFC 262 događaja na kom je Čarls Oliveira postao novi šampion.

On je tehničkim nokautom savladao Majkla Čendlera, a borba pre te je bila spektakularna, posebno ukoliko ste ljubitelj greplinga, jer smo svašta mogli da vidimo.

Toni Ferguson je ponovo izgledao kao da je napravljen >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << od gume, ali jednostavno je vreme učinilo svoje i on ne može da izvuče neke stvari koje je ranije mogao, pa je Beneil Darjuš uspešno izbegavao svaku opasnost.

Darjuš je naterao Fergusona na neke neverovatne stvari, poput situacije iz koje je uspeo da se izvuče kada je Darjuš imao maltene pa zaključan hil huk, ali Toni se nije predao i izvukao se odatle.

Imao je "El Kukuj" Darsi čouk situaciju, ali nije mogao da je završi , kao ni trijangl i onda je Beneil Darjuš izmorio Fergusona i na kraju odlukom sudija zasluženo slavio.

Glavni događaj počeo je okršajem Edsona Barbose i Šejna Burgosa i videli smo zaista fantastičnu borbu koja je završena nokautom u trećoj rundi.

U prvoj je Barbosa bio apsolutno domintantan, dok se Burgos u drugoj vratio i zadao neke opasne udarce čime je borbu doveo do egala, ali jasan je bio Barbosin plan.

Udarce je kombinovao, u glavu, telo i noge je udarao konstantno, tražio da borba bude na sredini oktagona i L kretnjom se vraćao tamo kada god bi Burgos doterao do žice, što se sigurno isplatilo.

Nijanse su odlučivale, a onda je Barbosa dobrom kombinacijom uzdrmao Burgosa koji je ostao na nogama i tek kada je krenuo unazad videlo se da nema kontrolu nad svojim telom, samo je pao i sudija je borbu prekinuo.

Definitivno čudan nokaut, ali Edson piše drugu uzastopnu pobedu.

U ostatku večeri, videli smo Kejtlin Čukagijan koja je odlukom sudija bila bolja od Vivijan Arauho, dok je Rožerio Bontorin takođe odlukom sudija slavio protiv Metjua Šnela.

Žakare Suza je poražen od Andrea Munjiza, sjajna poluga, dok je Majk Grundi izgubio od Landa Vanata, a Džordan Rajt je nokautirao Džejmija Piketa, dok je Andrea Li slavila protiv Antonine Ševčenko, mlađe Valentinine sestre.

Kevin Agilar je izgubio od Takera Luca, dok je Kristos Gjagos bio bolji od Šona Sorijana.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.