Crveno-beli u žestokom ritmu,  Zvezda gostuje Albi u Berlinu

Izvor: RTS, 19.Nov.2019, 10:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Crveno-beli u žestokom ritmu, Zvezda gostuje Albi u Berlinu

Košarkaši Crvene zvezde od 20 časova igraju u Berlinu protiv Albe meč devetog kola Evrolige. Tok meča i kretanje rezultata pratite na našem portalu.
Novi evroligaški izazov za crveno-bele je utakmica sa Albom u "Mercedes Benc Areni" u Berlinu.

Košarkaši Zvezde nalaze se u žestokom ritmu, u kome igraju četiri teške >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << utakmice u samo šest dana, pošto će nakon duela sa ekipom koju vodi proslavljeni španski trener Garsija Renenses Aito, već u četvrtak igrati protiv Žalgirisa u Kaunasu.
Ovo će biti treći duel dva kluba, dva meča Crvena zvezda i Alba odigrali su 2015. godine u TOP 16 fazi Evrolige. Alba je slavila na svom parketu 73:68, a Crvena zvezda se revanširala ubedljivom pobedom 86:69 u Beogradu.
Beogradski tim posle devet osam kola elitnog takmičenja zauzima 14. poziciju na tabeli sa dve pobede uz šest poraza, isti učinak ima i Alba.
"Očekuje nas još jedna teška utakmica za čiju pripremu nemamo previše vremena. Iza nas su dva meča u kojima smo bili u igri svih 40 minuta i imali šansu da ih dobijemo, ali i velika potrošnja nakon produžetka sa Asvelom i derbija koji sam po sebi nosi dodatni utrošak energije", rekao je trener crveno-belih Andrija Gavrilović koji na ovoj utakmici neće imati na raspolaganju Stratosa Perperoglua i Džejmsa Gista, a u Berlin su otputovali Derik Braun i Nikola Jovanović.
Meč između košarkaša Albe i Crvene zvezde igra se u od 20 sati u "Mercedes Benc Areni" u Berlinu.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zvezda nemoćna i u Berlinu, novi poraz crveno-belih

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Nov.2019

Košarkaši Crvene zvezde poraženi su u Berlinu u meču devetog kola Evrolige od Albe sa 92:80...Crvena zvezda je nastavila niz loših igara i poraza, pošto joj je novi nanela ekipaAlbe u Berlinu...Nemački tim bio je bolji, vodili su od prvog do poslednjeg minuta meča...Veoma raspoloženi bili su...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Raspoložena Alba rutinski savladala Zvezdu

Izvor: RTS, 19.Nov.2019

Košarkaši Crvene zvezde poraženi su u Berlinu u meču devetog kola Evrolige od Albe sa 92:80. . Crvena zvezda je nastavila niz loših igara i poraza, pošto joj je novi nanela ekipa Albe u Berlinu...Nemački tim bio je...

Nastavak na RTS...

ZAŠTO TAKO? Kladionice ponizile Zvezdu pred meč sa Albom

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Nov.2019, 01:06

Meč u Berlinu na programu je u utorak od 20 časova...Crvena zvezda je doživela dva bolna udarca u dva dana. Asvel i Partizan su produbili krizu na Malom Kalemegdanu, a crveno-bele već u utorak očekuje novi izazov – evroligaško gostovanje Albi...Da li zbog slabijih partija u poslednje vreme ili...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.